Complexul de agrement Strandul Piatra Neamt


Miniprix.ro
Adresa:Str. Aleea Tineretului, Piatra Neamt, Jud. Neamt, 610073, Romania
Info Line: Tel: 0233.235.900
Taxa intrare: 1.5 lei/ora masina, 1 leu adulti/copii
Program: Non-Stop

Alte tarife:
Tenis :
-20 lei intre ora 10 si 18
-25 lei intre ora 18 si 24
-rachete 10 lei buc
-minge tenis 5 lei
Teren fotbal :
-teren mare 75 lei ora
-teren bitum 40 lei ora
Teren volei / tenis picior 40 lei ora
Minge fotbal / volei 10 lei buc

Inaugurat pe 1 mai 1968, Strandul municipal din Piatra Neamt a fost declarat drept cel mai mare parc de agrement din Romania .Complexul situat la poalele muntelui Cernegura, la 250 metri in aval de barajul peste raul Bistrita este o oaza de liniste si binedispozitie.Aici atat cei din imprejurimi cat si turistii sunt rasfatati de natura ospitaliera, unde, impreuna cu personalul calificat va poate transforma vacanta intr-o fila de poveste. Decorul luxuriant si serviciile oferite fac sederea cat mai placuta si pe gustul fiecaruia.

! NOU ! Instalatie de tiroliana care cuprinde 5 portiuni de traseu pe cablu. Programul fiind in cursul saptamanii dupa amiaza, iar in weekend intre orele 10:00 - 20:00. Tariful parcurgerii celor 5 trasee este de 6 lei/tura sau de 10 lei/2ture.

Posibilitati de cazare
Telefon rezervari: 0749.166.640
Aici vi se pun la dispozitie 64 de casute de vacanta repartizate in 4 cartiere.
In cartierul IBIZA va asteapta 3 casute duble de lux, dotate cu incalzire, baie proprie si televizor.Pretul unei casute este de 120 lei .
Cartierul MALIBU este alcatuit din 9 casute duble, toate de lux prevazute compartimentate astfel:la partier livingul mobilat ca atare si dormitorul cu pat matrimonial la etaj.Casutele sunt dotate cu centrala termica proprie, boiler, baie si televizor.Pretul unei casute este de 120 lei.
Cartierele RIVERA si ROLAND GARROS va intampina cu 40 casute de vacanta. Casutele au bai comune si sunt dotate cu televizor fiecare in parte. Pretul unei casute este de 50 lei .

     
Patinoar cu o capacitate de 150 de persoane, avand suprafata de 648 mp, iluminat pe timp de noapte. Vi se asigura un grup administrativ cu functii multiple: inchirieri material sportiv, acordarea primului ajutor, grupuri sanitare si interventii PSI.

   
2 Bazine de inot, unul de dimensiuni olimpice si unul de mici dimensiuni atat pentru copii cat si pentru persoanele care nu cunosc tainele inotului.

     
Pentru cei ce iubesc luxul si rafinamentul, zona V.I.P ii invita sa descopere peisajul hawaian, linistea si eleganta unui decor insular si parca desprins din povestile lui Mark Tawin.

 
Complexul mai cuprinde:
Teren de fotbal cu gazon artifical prevazut cu nocturna si autorizat FRF.
Teren de tenis de camp amenajat corespunzator standardelor europene
Tenis de masa
Teren de baschet
Teren de volei
Pista pentru role si skateboarduri
Plimbari cu atv-ul si bicicleta
Cabinet medical
Spatii joaca pentru copii
Gonflabile si trenulete pentru copii
Parcari auto si biciclete.
Spatiu special amenajat si dotat pentru gratare .
Tot in complexul de agrement va sunt puse la dispozite 2 mari restaurante, o cafenea si un club care ofera servici pe gustul tuturor: bowling si biliard.
» Restaurantul Rustic cu specific traditional romanesc va invita intr-o ambianta mai mult decat placuta intr-un cadru "ca la mama acasa"
» Restaurantul Monte Carlo de 4 stele pentru domnii care doresc un cadru urban si elegant.
» Restaurant Club Tequila va pune la dispozitie pe langa mancaruri si bauturi fine, pista la standarde europene de Bowling si mese de biliard.
» La Cupa Cabana va invita la o cafea cu prieteni, unde sa va reamintiti de clipele frumoase petrecute impreuna.
» Fast-food-urile ofera celor care iubesc mancarea americana produse proaspete si de calitate.


 
Harta baza agrement
 
Terasa
 
Vedere ansambluMiniprix.ro