Nick:  
Pass:     
Register Help Member List View New Posts View Today's Posts

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vand incaltaminte Salomon
25-04-2017, 04:20 PM
Post: #1
Vand incaltaminte Salomon
Salomon Group este o companie franceză producătoare de echipament sportiv. Firma a fost deținută timp de 8 ani de Adidas (din 1997) iar din 2004 de producătorul finlandez Amer Sports.

Originară din Franța, firma Salomon produce anual 12 milioane de produse, din care 15% se realizează în uzinele proprii, iar restul de 85% prin subcontractări în Europa și Asia. Cei mai importanți concurenți ai mărcii Salomon sunt companiile Rossignol din Franța, Atomic și Head, ambele din Austria.

În anul 2004, compania avea 2.800 de angajați la nivel mondial.În 2002, Salomon a realizat o cifră de afaceri globală de aproape 700 de milioane de euro.O pereche bună de bocanci de trei sezoane începe de pe la 400 de lei (dacă ai noroc îi găsești și pe la 350 lei în perioada de reduceri sau la modelele mai vechi) și pot urca până la peste 1000 de lei. Nu sunt ieftini, dar odată bine aleși te vor ține câțiva ani buni. Nu te speria, există locuri de unde îți poți cumpăra echipament de munte mai ieftin sau cu plata în rate.
Doriti sa achizitionati o pereche de pantofi Salomon va astept pe site-ul https://www.epantofi.ro/salomon.html
Eu am dat în jur de 100 de euro acum cinci ani pe ai mei și asta înseamnă mai puțin de 100 de lei pe an. Adică câte o pereche de ghetuțe ieftine pe an care m-ar fi umplut de beșici, mi-ar fi pus în pericol gleznele și mi-ar fi distrus plăcerea mersului pe munte. Și nu îți spun din auzite, este unul dintre lucrurile pe care mi-ar fi plăcut să le știu înainte de a începe să merg pe munte.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)piatra-neamt.net © 2007-2013