Nick:  
Pass:     
Register Help Member List View New Posts View Today's Posts

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Castravetii– high-class in forma ecologica
01-03-2017, 04:23 PM
Post: #1
Castravetii– high-class in forma ecologica
Extrem de apreciat in salatele de vara, sub forma de muraturi langa preparatele din timpul iernii, precum si intr-o varietate de soluții cosmetice home made, castraveții sunt o adevarata comoara la casa omului. Pentru un gust autentic si maximum de substanțe nutritive, cea mai buna opțiune sunt intotdeauna castraveții crescuți in mod natural in gradina.
[Image: aADeZHH.jpg]
Printre cele mai apreciate soiuri alese de pasionații de gastronomie care vor ingrediente proaspete, familistii care vor sa le ofere celor dragi tot ce e mai bun sau agricultorii care-si dezvolta afacerea, se numara si castraveții.
Semintele de castraveti se seamana din timp, la inceputul primaverii pentru a obține rasadurile necesare cultivarii. Cu o perioada de germinare de aproximativ o saptamana, semințele de castraveti produc rasaduri care au nevoie sa fie ținute la loc racoros inainte de a fi mutate in exterior, pentru a se obisnui cu vremea de afara.

Au nevoie de apa in cantitați moderate si multa grija in timpul dezvoltarii, pentru o recolta bogata si un gust bun. Culegerea florilor uscate de pe tulpina castraveți cu gust dulceag, fara nota de amarui atat de neplacuta intr-o salata. Se recolteaza de tineri, pentru ca atunci au gustul cel mai bun. Se maturizeaza foarte repede si au nevoie de atenție sporita in aceasta perioada.
Rezistenți si usor de cultivat, micuții si gustosii castraveți sunt preferați atat pentru tradiționalii castraveți murați, cat si pentru rețele elegante din marile restaurante. Aspectul delicat, textura frageda si interiorul sarac in samburi le ofera un avantaj clar in farfuriile pretențioase. Motive suficiente pentru ca semintele de castraveti sa-si gaseasca locul in orice gradina.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)piatra-neamt.net © 2007-2013