Nick:  
Pass:     
Register Help Member List View New Posts View Today's Posts

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce trebuie sa stii despre florile de nunta
25-01-2017, 03:54 PM
Post: #1
Ce trebuie sa stii despre florile de nunta
Nuntile vor insemna mereu foarte multe emotii si detalii organizatorice. Florile sunt de multe ori neglijate sau, mai rau, tratate ca fiind atat de importante, incat se uita faptul ca ele ar trebui sa se incadreze perfect in imaginea totala a nuntii si sa fie considerate parte dintr-un ansamblu.
Cel mai eficient mod in care va puteti asigura ca aveti cele mai potrivite aranjamente florale de nunta, in Galati sau in orice alt oras, este apelarea la un florist care sa se ocupe de tot ceea ce inseamna flori pentru evenimentul tau. Un element esential al acestui pas este alegerea cu grija a floristului pe baza unui portofoliu si a unui interviu.
Pentru o colaborare de succes si o nunta ca in povesti, specialistii va mai sfatuiesc sa:
Tineti cont de faptul ca multe dintre aranjamentele florale implicate in desfasurarea nuntii pot fi refolosite.
Evitati limitarea la o singura culoare care sa creeze un asorte generalizat (flori, rochiile domnisoarelor de onoare, fete de masa, etc.) Este important ca floristul sa aiba libertatea de a lucra cu mai multe nuante sau culori.
Evitati florile cu miros puternic. Nuntile inseamna multe flori, iar multe flori cu miros puternic pot fi deranjante.
Evitati buchetele de mireasa prea mari. Cantitatea nu inseamna neaparat si calitate, un buchet mai mic, dar elegant si unic prin compozitie are un efect mult mai puternic.
Acordati atentie zonelor in care vor fi pozitionate aranjamentele florale. Ceea ce se afla sub aranjamente si in jurul lor conteaza la fel de mult pentru imaginea de ansamblu ca si aranjamentele in sine.
Desi numarul florariilor este destul de mare, este important sa angajati din timp un profesionist care sa se ocupe de aranjamentele florale de nunta. Galati este un oras competitiv cand este vorba despre nunti si evenimente, iar floristul este la fel de important ca restaurantul in care veti organiza receptia.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14-04-2017, 10:17 AM
Post: #2
RE: Ce trebuie sa stii despre florile de nunta
sabung ayam

sabung ayam online
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)piatra-neamt.net © 2007-2013